4.2.10

VOYEURS

Inauguració de VOYEURS, de Caro Costa i Elena Gómez.
Cicle Art Emergent. Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona (c. Major, 14)

La Caro Costa i l'Elena Gómez van presentar, ahir al vespre, 'Voyeurs'. Una instal·lació artística que conjuga fotografia i vídeo i mitjançant la qual es vol "barrejar la intimitat amb els aspectes públics de les persones", segons paraules d'un dels arquitectes que ha fet de tutor del projecte. Les autores inciten l'espectador a convertir-se en voyeur ja que "mirar és una font inesgotable de plaer, cultura i supervivència". Costa i Gómez es dediquen a la fotografia, el disseny gràfic i l'arquitectura efímera, i tenen el seu propi despatx La Mirona, força descriptiu de la seva actitud i clau en la creació d'aquest projecte. L'exposició es pot visitar a la Casa de la Generalitat (C/ Major, 14) de Tarragona fins al 28 d'agost.

Per a la producció del projecte, les noves tecnologies van tenir un pes important ja que gràcies a un grup al Facebook, la Caro i l'Elena van aconseguir que amics i desconeguts els comuniquessin, a l'hora que fos, on podien trobar persianes per dur a terme la iniciativa.

El cicle d'Art Emergent està organitzat pels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona i pretén donar a conèixer nous artistes d'arreu del Camp de Tarragona.


(_catàleg)